Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرسودگی شبکه آب روستایی شهرستان فیروزآباد سبب هدررفت ۶۵ درصدی آب در روستاهای این شهرستان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، « مستضعفان ولی‌نعمتان انقلاب اسلامی هستند» این عبارت امام خمینی (ره) برای همه کسانی که ایام انقلاب را درک کردند یا سخنرانی‌های امام خمینی(ره) را شنیده‌اند، عبارتی آشنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه‌ای که امام خمینی به محرومان داشتند و سفارش ویژه ایشان بر حمایت از این افراد بر کسی پوشیده نیست.

اغلب کارشناسان معتقدند که در نگاه امام (ره) مستضعف تنها فقیر مالی نیست بلکه هدف امام خمینی تمام کسانی است که از حقوق اجتماعی خود به نوعی محروم شدند. خبرگزاری تسنیم در یک سال گذشته تلاش کرده با انتشار گزارش‌هایی با عنوان « گزارش از روستاها» مشکلات روستاها و نقاط محروم استان فارس را منعکس کند.

کمبود آب و مشکلات مربوط به آبرسانی به روستاهای استان فارس به ویژه در سال‌های اخیر که سایه خشکسالی بر این استان افکنده شده، مشکلات بسیاری را برای مردم به وجود آورده است. روستای « پرزیتون» شهرستان فیروزآباد با وجود اینکه از لحاظ منابع آبی و کمیت مشکل ندارد اما به دلیل فرسودگی شبکه آب روستا با کمبود آب روبه‌رو است.

مشکلات آب در «پرزیتون» 2400نفری

به گفته مسعود شریفی میمندی، دهیار پرزیتون این مشکل در تابستان‌ها بیشتر خودنمایی می‌کند و کمبود و افت فشار آب در نقاط مرتفع روستا گاه سبب درگیری میان اهالی روستا می‌شود. شریفی از جمعیت 2400 نفری این روستا سخن می‌گوید که به دلیل شکستگی 6 جای شبکه آبرسانی برای تامین آب دچار مشکل هستند.

به گفته وی شکستگی‌های داخلی شبکه آب مشکلات بهداشتی برای مردم به وجود می‌آورد و اداره آبفای روستایی شهرستان نیز یک پیمانکار دارد که کارهای تعمیر را انجام می‌دهد اما تا نوبت به روستای پرزیتون برسد، یک ماه طول می‌کشد.

شریفی از وعده مسئولان برای حفر یک چاه ذخیره در این روستا سخن می‌گوید که عملی نشده و این مشکلی مضاعف بر مشکلات آب روستا شده است.

صندوق توسعه ملی به کمک روستاها می‌آید

علیرضا اکبری، رئیس اداره آبفای روستایی شهرستان فیروزآباد با اشاره به عمر 20 ساله شبکه آب روستای «پر زیتون» از فرسودگی بیش از حد این شبکه سخن می‌گوید که سبب شکستگی‌های متعدد در مسیر آبرسانی شده است. به اعتقاد وی این مشکل منحصر به روستای پرزیتون یا شهرستان فیروزآباد نیست بلکه همه روستاهای فارس با آن درگیر هستند.

« بافت خاک روستا به گونه‌ای است که شکستگی‌ها از داخل شبکه انجام می‌شود و همین امر کار تعمیر و مرمت را با مشکل مواجه می‌کند» این را رئیس اداره آبفای روستایی فیروزآباد درباره وضعیت شبکه آب روستای پرزیتون می‌گوید و از تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی برای تعویض شبکه آب این روستا خبر می‌دهد.

به گفته وی 4 کیلومتر از شبکه آب روستای پرزیتون برای تعویض در نظر گرفته شده که این امر در مرحله انتخاب پیمانکار است و با تائید پیمانکار پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال این موضوع محقق شود.

اکبری محدودیت اعتبارات را دلیل اصلی کند بودن عملیات مرمت و تعویض شبکه‌های آب روستایی می‌داند و می‌گوید: برای بازسازی هر یک کیلومتر شبکه آب 50 میلیون تومان نیاز است و تنها روستای پرزیتون 25 کیلومتر شبکه آب دارد که تعویض همه آن اعتبار هنگفتی می‌طلبد.

رئیس اداره آبفای روستایی فیروزآباد فرسودگی شبکه آب روستایی این شهرستان را 60 درصد می‌داند که سبب هدررفت 65 درصد آب می‌شود البته وی به این نکته اشاره می‌کند که هدررفت 65 درصدی میانگین است در حالی که در برخی از روستاها هدررفت ناشی از فرسودگی تا 80 درصد نیز می‌رسد.

خبرگزاری تسنیم بنا دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

گزارش از حلیمه زارع

انتهای پیام/

R41382/P1014142/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز

سرپرست شرکت گاز استان فارس از بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز طبیعی خبر داد.

به گزارش شانا، وحید بهفر با اشاره به عملکرد شرکت گاز استان فارس در سال ۱۴۰۲، گفت: این شرکت گاز یکی از شرکت های پیشرو در اجرای طرح «هر خانه یک اتاق گرم» و پویش «گرما برای همه» با هدف اصلاح الگوی مصرف گاز در بخش خانگی و مشارکت مردم بوده است.

وی با بیان اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» چراغ راه همه مسئولان در دستگاه‌های اجرایی است، افزوذ: این شعار افزون بر ضرورت توجه به اقتصاد، بیانگر اهمیت نقش مردم و ظرفیت آنها در دستیابی به تحقق اهداف عالی نظام است.

سرپرست شرکت گاز استان فارس ضریب نفوذ گازرسانی شهری و روستایی را در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۹۹.۹ و ۹۶.۷ اعلام کرد و گفت: تعداد روستاهای گازرسانی‌شده در این بازه زمانی ۷۲ روستا بوده است

بهفر تصریح کرد: پارسال در استان فارس ۴ شهر گازرسانی شد و تنها شهر کوره باقی مانده که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این شهر نیز امسال از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‌شود.

وی با بیان اینکه خدمات گازرسانی به شهرها و روستاهای فارس در دستور کار این شرکت است، گفت: تاکنون گازرسانی ۲۴۶۹ روستا و ۱۲۳ شهر به پایان رسیده و به شبکه گاز کشوری متصل هستند.

سرپرست شرکت گاز استان فارس یادآور شد: سیاست دولت سیزدهم ارائه خدمات‌رسانی به مناطق محروم است و این مهم نیز اولویت مسئولان ارشد استان و شرکت گاز است.

بهفر در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به گستردگی و وسعت شبکه‌های گازرسانی در مناطق مختلف استان فارس، بیان کرد: در بازه زمانی یادشده و با تلاش جهادی و عزم همکاران ۱۱۰۸ کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا و ۲۳۲۲۵ انشعاب نیز نصب شد.

وی با اشاره به اهمیت رشد صنعت و متناسب بودن آن با سند آمایش سرزمینی که مورد توجه مسئولان ارشد استانی در سال‌های اخیر قرار گرفته است، گفت: بی تردید نقش گازرسانی با بهره‌وری صنایع ارتباط مستقیم دارد.

سرپرست شرکت گاز استان فارس با بیان اینکه تعداد ۶۰۶ صنعت استان در سال ۱۴۰۲ زیر پوشش شبکه گازرسانی قرار گرفتند، اظهار کرد: تاکنون به ۷۶۹۵ صنعت گازرسانی شده است.

بهفر همچنین از اشتراک پذیری ۶۳۵۲۳ مشترک گاز طبیعی در استان فارس مطابق با مقررات و ضوابط شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره