Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان استهبان از آغاز طرح آب‌رسانی به ۲ روستای قشم قاوی و خانه‌کت این شهرستان پس از ۱۳ سال انتظار خبرداد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، روستاهای قشم قاوی و خانه‌کت به عنوان دو روستای شهرستان استهبان سال‌های سال است از نداشتن آب رنج می‌برند و در این روزهای گرم تابستان آبی برای خوردن و حتی استفاده از کولر آبی برای خنک شدن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهالی این دو روستا به استفاده از کولرگازی روی آورده‌اند، اما برق موجود در شبکه‌های برق این منطقه نیز ظرفیت لازم را نداشته و همواره در خاموشی و قطعی برق به سر می‌برند.

خبرگزاری تسنیم در استان فارس، در گزارش‌هایی به بیان مشکلات روستاهای قشم قاوی و خانه‌کت پرداخته و درد و دل آنان را به گوش مسئولان رسانده است. اما این بار به سراغ فرماندار شهرستان استهبان رفته است تا پیگیر مطالبه‌های مردمی و آخرین وضعیت آبرسانی به این دو روستا باشد.

آبرسانی به روستاهای قشم قاوی و خانه‌کت آغاز شد

محمد مهدی شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در استهبان اظهار داشت: در پی سفر محمدعلی افشانی استاندار فارس به شهرستان استهبان و با پیگیری‌های اصغر مسعوی نماینده شهرستان‌های استهبان و نی‌ریز در مجلس و همچنین پیگیری‌ها مسئولان آبفای شهرستان و استان طرح آبرسانی به روستاهای قشم‌قاوی و خانه کت آغاز شد.

وی با بیان اینکه EC آب این روستا در حدی است که قابلیت مصرف بهداشتی و شستشو هم ندارند افزود: از صندوق توسعه ملی 500 میلیون تومان و از محل اعتبار تملک دارایی‌های شهرستان نیز 200 میلیون تومان اعتبار برای آبرسانی این دو روستا اختصاص یافت.

شرفی خاطرنشان کرد: همچنین با قول مساعد حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور یک میلیارد تومان به اجرای این طرح اختصاص می‌یابد تا طرح آبرسانی به روستاهای قشم‌قاوی و خانه‌کت سرعت بگیرد.

فرماندار شهرستان استهبان با بیان اینکه آبرسانی کامل به این دو روستا نیازمند بیش از چهار میلیارد تومان اعتبار است گفت: امیدواریم با حمایت استاندار، نماینده شهرستان و مسئولان استانی در سال 96 شاهد بهره‌مندی روستاهای خانه‌کت و قشم‌قاوی از آب آشامیدنی سالم باشیم.

شرفی در مورد آخرین وضعیت پروژه آبرسانی به روستاهای قشم‌قاوی و خانه‌کت استهبان گفت: در حال حاضر پیمانکار این پروژه فعال شده و سه کیلومتر لوله نیز خریداری شده و دو کیلومتر دیگر نیز توسط آبفای روستایی تامین شده است.پس از لوله‌گذاری از مکانی که دارای پایداری آب مناسب و با کیفیت آب روستاهای خانه‌کت و قشم‌قاوی تامین می‌شود.

براساس این گزارش، خبرگزاری تسنیم در استان فارس نیز همواره در گزارش‌هایی جداگانه به بیان مسائل و مشکلات روستاهای خانه‌کت و قشم‌قاوی در شهرستان استهبان پرداخته است.

آبرسانی با تانکر پاسخگو نیست

در آخرین گزارش تسنیم از مشکلات این دو روستا، غلامعلی بکری دهیار خانه‌کت با بیان اینکه آبرسانی با تانکر چاره حل مشکل نیست اظهار داشت: با وجود اینکه آبفای روستایی روزانه 2 تا 3 سرویس آب به روستا می‌رساند اما باز هم کمبود آب سبب مشکلاتی برای مردم شده به گونه‌ای که برخی از خانواده‌ها تا 10 روز از آب شرب محروم هستند و باید منتظر بمانند تا نوبت آب گرفتن آنها برسد.

رئیس آبفای روستایی استهبان نیز در گفت‌وگو با تسنیم با تائید سخنان دهیار خانه‌کت از ارسال روزانه 6 تانکر آب برای این دو روستا خبرداد و اظهار داشت: این میزان آب نمی‎تواند برای مصرف عادی مردم کفایت کند.

مسیح قاسمی‌فردبا بیان اینکه استفاده از آب با EC بالا برای مصارف بهداشتی از دیگر مشکلات مردم این دو روستا است افزود:آبی که برای بهداشت و دیگر مصارف در این دو روستا صرف می‎شود از چاهی است که ECبسیار بالایی دارد و گاه سلامت مردم را به خطر می‎اندازد.

قاسمی‌فرد کمبود اعتبار را دلیل توقف و کندی این پروژه دانست و خاطرنشان کرد: از اعتبار 4.5 میلیارد تومان مورد نیاز تاکنون 500 میلیون تومان اختصاص داده شده اما روند قطره‌چکانی اعتبارات نمی‌تواند جوابگوی سرعت در پروژه باشد.

خبرگزاری تسنیم در نظر دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

R41382/P41362/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۰۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌

ایسنا/ایلام مدیرکل بحران استانداری ایلام با تأکید بر ارائه خدمات به اهالی روستای «تختان» دهلران که بر اثر سیل دچار خسارت شده‌اند، گفت: رفع آسیب های زیرساختی به روستاهای تختان و خربزان دهلران در حال انجام است.

«مجید بگلریان» در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی گفت: رفع سریع آسیب های زیرساختی در حوزه های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعی‌تر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو.تی.ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

«لطیف صادقی» افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تأکید کرد: تصمیمات لازم برای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، فرماندار ویژه دهلران با تأکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار